Thursday , November 26 2020

FotoGaleri nga Aktivitetet tona

Ativitete me rastin e Global Campaign for Education, “Të Drejta të Barabarta, Mundësi të Barabarta: Arsimi dhe Aftësia e Kufizuar”, Tirane, Elbasan, Gjirokaster, Korçe, Mat etj. Maj 2014

Lexo gjithashtu

Thirrje për pjesëmarrje në konferencë ndërkombëtare

Kolegë të nderuar, Kjo është thirrje për pjesëmarrje në: KONFERENCËN E PARË NDËRKOMBËTARE MBI ARËSIMIMIN …