Thursday , November 26 2020

FORUM I HAPUR, Korçë

Ditën e enjte, më 31 Maj 2018, ora 11.00, tek Amfiteatri i Fakultetit të Edukimit në Universitetin Fan S. Noli, Korçë,

ORGANIZOHET FORUM I HAPUR

“Kujdesi dhe Zhvillimi Gjatë Fëmijërisë së Hershme – Thesar për Gjithë Jetën”

Ftohen të marrin pjesë: Prindër, studentë, edukatorë, mësuesit e çerdheve dhe kopshteve, specialistë që punojnë më fëmijët.

Ekspertë të fushës do të flasin në këtë forum dhe do tju përgjigjen të gjitha pyetjeve të drejtuara nga pjesëmarrësit në sallë për zhvillimin e fëmijërisë së herëshme (0-6 vje

Ky aktivitiet zhvillohet në kuadër të projektit “Drejt një edukimi gjithëpërfshirës për të gjithë fëmijët e moshës parashkollore në Shqipëri” i cili financohet nga Koperacioni Italian për Bashkëpunim dhe Zhvillim dhe zbatohet nga Save the Children në partneritet me MEDPAK.

Ju mirëpresim!