Tuesday , February 19 2019

Peqin Teatër me persona me aftësi ndryshe

Lexo gjithashtu

Trainim me mjekët, Elbasan

Shoqata MEDPAK në partneritet me Save the Children dhe bashkinë Elbasan në kuadrin e zbatimit …