Monday , November 29 2021

Historia jone

 

 

 

 

 

 

 

 

Shkarkoni broshurën në PDF (download broshure)

Lexo gjithashtu

Ekspert, trajnues për monitorim dhe vlerësim të shërbimeve për personat me aftësi të kufizuara në bashkinë Lezhë.

Informacion i përgjithshëm Projekti “Forcimi i kapaciteteve të shoqërisë civile për zbatimin e të drejtave …