Thursday , December 8 2022

Thirrje për pjesëmarrje në konferencë ndërkombëtare

Kolegë të nderuar,

Kjo është thirrje për pjesëmarrje në:
KONFERENCËN E PARË NDËRKOMBËTARE MBI ARËSIMIMIN E FËMIJËVE: SFIDAT DHE PERSPEKTIVAT.

Organizuar nga
Universiteti “Fan S. Noli” i Korçës
Save the Children Albania
Departamenti i Studimeve të Edukimit “Giovanni Maria Bertin”
Universiteti i Bolonjës
Shoqata MEDPAK

Ju ftojmë të merrni pjesë. Korçë, 2020

Data e saktë e konferencës do të përcaktohet më vonë për shkak të situatës emergjente COVID-19 që po përjetojmë.

Më tepër… (shkarko programin)