Saturday , August 8 2020

Muaji i Autizmit

Muaji i ndërgjegjësimit për Autizmin (SPOT  NDERGJEGJESUES)

IMG“UNË KAM AUTIZËM!IMG

UNË  I SHOH GJËRAT NDRYSHE, NDIEJ NDRYSHE, DËGJOJ DHE SHPREHEM NË MËNYRA TË NDRYSHME… KJO ËSHTË ARSYEJA PSE NUK KA ASGJË QË NUK SHKON TEK UNË!  UNË JAM ASHTU SI MË BËN VËSHTRIMI I TË TJERËVE. KUR VËSHTRIMI I TYRE MË PËRBUZ UNË BËHËM I PËRBUZSHËM, DHE KUR VËSHTRIMI I TË TJERËVE MË BËN TË MREKULLUESHËM, UNË BËHEM I TILLË!

AUTIZMI ËSHTË NJË ÇRREGULLIM I ZHVILLIMIT QË PO RRITET MË SHPËEJTËSI. STATISTIKAT NË SHQIPËRI JANË MJAFT TË PAQARTA.

NË SHBA,  ÇDO 20 MIN, DIAGNOSTIKOHET NJË FËMIJË ME AUTIZËM. 

NE NUK MUND TË NDRYSHOJMË DOT MËNYRËN SE SI FËMIJËT ME AUTIZËM SHOHIN BOTËN, POR NE MUND TË NDRYSHOJMË MËNYRËN SE SI BOTA I SHEH KËTA FËMIJË.  

KURIMI PËR AUTIZMIN ËSHTË DASHURIA E PAKUSHTËZUAR! AUTIZMI NUK ËSHTË NJË ZGJEDHJE, PRANIMI PO!

NË RRUGËTIMIN TONË ECIM NGADALË, POR TË SIGURTË! ME HAPA TË VEGJËL, POR TË PANDALSHËM. SYNOJNMË TË SHKOJMË LARG DHE JEMI TË VENDOSUR! NDRYSHIMI ËSHTË ZHVILLIM, JETOJMË SË BASHKU ZHVILLOHEMI SË BASHKU “

PËRGATITI SPOTIN “SHOQATA PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUARA”

Lexo gjithashtu

Ekspert, trajnues për monitorim dhe vlerësim të shërbimeve për personat me aftësi të kufizuara në bashkinë Lezhë.

Informacion i përgjithshëm Projekti “Forcimi i kapaciteteve të shoqërisë civile për zbatimin e të drejtave …