Tuesday , October 4 2022

Falenderim për Z. Luan Deda: “Ndihmë për PAK në Shqipëri

“Ne jemi duke mbledhur donacione në shumën £ 1,000 për të ndihmuar MEDPAK në mbështetjen e tyre ndaj fëmijëve me aftësi të kufizuara mendore dhe fizike.” (Luan Deda)

Dear colleagues

Some of you know I’m running the Athens Authentic marathon next month but many don’t know why!

The real mission is to help MEDPAK a charity from my home town to help more children with mental and physical disabilities in an environment of total neglect from both society and public services. I’m counting on your generosity to get me over the line as this is by far the hardest physical challenge I set myself to do. My crowdfunding page is below for your donations and for more information about MEDPAK and they work.

Donate

THANK YOU
A good wish will helps as much

Luan Deda
Associate Director

T   0203 268 2436
M   07392 873 952
L   linkedin.com/boyer
W   boyerplanning.co.uk
A   24 Southwark Bridge Road, London, SE1 9HF

Lexo gjithashtu

Ekspert, trajnues për monitorim dhe vlerësim të shërbimeve për personat me aftësi të kufizuara në bashkinë Lezhë.

Informacion i përgjithshëm Projekti “Forcimi i kapaciteteve të shoqërisë civile për zbatimin e të drejtave …