Thursday , April 9 2020

Verprimtari

Kamp veror në Qendrën Burimore Koplik

Korrik – Gusht 2013 Në muajit Korrik dhe Gusht, 2013, me fëmijët e “Qendrës Burimore MEDPAK”, Koplik u organizua një kamp veror. Aktiviteti u zhvillua me mbështetjen e “Child’s Perspective”, Hollandë Ditët në pikën turistike të Razmës Dita e parë dhe e tretë e kampit …

më tepër »

20 Vjet “MEDPAK”

Me datë 03/06/2013, në mjediset e “Vila Zeneli” (Librazhd), u zhvillua takimi përkujtimor, kushtuar 20 vjetorit te krijimit të Shoqatës “Mbrojtja e të Drejtave të Personave me Aftësi të Kufizuara” MEDPAK. Në këtë aktivitet me titull: “20 vjet punë, përpjekje në mbrojtje të të Drejtave …

më tepër »

Trajnime

MEDPAK në bashkëpunim me Fondacionin “Soros”, “Save Children” dhe Fondacionin Shqiptar për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuar ka zhvilluar një numur të konsiderueshem trajnime, seminare, konferenca dhe workshop-e me Kryetarët e degëve të shoqatës, prindër kujdestarë dhe specialistë (mësues, mjekë) Puna për …

më tepër »