Saturday , February 29 2020

Verprimtari

3 dhjetor 2014. “Dita Ndërkombëtare e Aftësisë së Kufizuar”

Në shkollën “Fadil Gurmani”, Elbasan, qeveria e nxënësve në bashkëpunim me MEDPAK, zhvilloi një aktivitet sensibilizues për ditën ndërkombëtare të aftësisë së kufizuar brenda dhe jashtë shkollës. Ata përgatiten mesazhe të thjeshta drejtuar 4 grupeve, prindërve, bashkëmoshatarëve, mësuesve të shkollës dhe komunitetit bazuar në kuptimin …

më tepër »

FotoGaleri nga Aktivitetet tona

Ativitete me rastin e Global Campaign for Education, “Të Drejta të Barabarta, Mundësi të Barabarta: Arsimi dhe Aftësia e Kufizuar”, Tirane, Elbasan, Gjirokaster, Korçe, Mat etj. Maj 2014

më tepër »

Projekti: “Punësimi i grave një mundesi për integrim”

Kordinatore e projektit: Eris Ibershimi Qëllimi: Komunitet dhe familje të ndërgjegjësuara për barazinë gjinore, në garantimin e të drejtës për punësim Objektivat: Rritja e ndërgjegjësimit te famijeve dhe komunitetit në lidhje me barazinë gjinore Ndërmjetësim me institucionet shteterore dhe biznesi per punesimin e grave Në …

më tepër »