Saturday , February 29 2020

Verprimtari

Vijmë së bashku: kamp veror

Motoja “Vijmë së Bashku” mblodhi në një kamp veror, nxënës të shkollave 9 vjeçare, fëmijë nga komuniteti egjiptian dhe fëmijë me aftësi të kufizuar. Qëllimi i këtij kampi është të promovojë nëpërmjet lojës dhe argëtimit gjithëpërfshirjen sociale, duke pranuar diversitetin dhe duke i ofruar të …

më tepër »

Marshim sensibilizues: “Autizmi nuk është zgjedhje”

ë Koplik në Qendrën Burimore MEDPAK, projekt në partneritet me Bashkinë Koplik dhe shoqatën “Childs Perspective” Holandë, punohet edhe me fëmijët me autizëm. Në kuadrin e muajit prill, muaj për të promovuar të Drejtat e fëmijëve me Autizëm, ditën e premte në datën 10/04/2015 në …

më tepër »

Festimi i Vitit të Ri në Qendrën Burimore Koplik

Qendra Burimore MEDPAK, në Koplik, një projekt i përbashkët i shoqatës MEDPAK me Bashkinë Koplik dhe mbështetur nga Shoqata “Child’s Perspective” Hollande, këtë fundviti pati shumë miq. Stafi i Qendrës punon shumë për ta bërë çështjen e aftësisë së kufizuar, çështje të zhvillimit të të …

më tepër »