Monday , January 20 2020

Verprimtari

“Së bashku mund t’ia dalim! “

Ky eshte mesazhi qe MEDPAK ne bashkepunim me organzata te shoqerise civile e institucionet shteterore te Durresit percollen ne qytet permes nje marshimi publik. Profesioniste, prinder, mesues, femije e qytetare te Durresit marshuan ne qytet per te treguar besim, shprese e thirrje per ndjeshmeri me …

më tepër »

Krijimi i kulturave gjithëpërfshirëse

Në shkollën “Demir Gashi” në Peshkopi po zbatohet projekti “Krijimi i kulturave gjithëpërfshirëse” Ky projekt është ideuar  dhe po zbatohet , bazuar në prioritetet e dala nga zbatimi i Indeksit të Gjithëpërfshirjes në këtë shkollë, në kuadrin e projektit Arsimimi i Fëmijëve me Nevoja të …

më tepër »

Qendër Komuntare në Librazhd (MEDPAK, Janar 2017)

“Vëmëndje, kujdes, vlerësim nevojash dhe shërbime cilësore, për një jetë dinjitoze për çdo fëmijë”. MEDPAK në bashkëpunim me Bashkinë Librazhd dhe World Vision nisin rrugëtim për ofrimin e shërbimeve të integruara për fëmijët dhe të rinjtë me aftvsi të kufizuar në Librazhd. Qëllimi: Të jepen …

më tepër »