Sunday , April 22 2018

Verprimtari

Dita Botërore për Fëmijët

20 Nëntor 2017 Në ditën e Fëmijëve në Qëndrën Kulturore të Peqinit një grup artistik me pjesmarrës fëmijë me aftësi të kufizuar kenaqën bashkëmoshatarët, prindërit dhe komunitetin artdashës të Peqinit me këngë, recitime, valle popullore, vallzim, muzikë, humor. Një kënd pikture me shumë vizatime/piktura nga …

më tepër »

Pasdite argëtuese me Cirkun e Tiranës “Arena Magjike”

Falenderim! Falenderojmë organizatorët e shfaqjes së cirkut, Agjensinë e Spektakleve “Jehona e Shkodrës” dhe Shoqatën Kulturore Artistike “Ferdinand Deda” për kënaqësinë që na dhanë duke na pranuar dhe lehtësuar me bileta falas , hyrjen në shfaqjen e Cirkut të Tiranës Ditën e premte, më 27 …

më tepër »

“Së bashku mund t’ia dalim! “

Ky eshte mesazhi qe MEDPAK ne bashkepunim me organzata te shoqerise civile e institucionet shteterore te Durresit percollen ne qytet permes nje marshimi publik. Profesioniste, prinder, mesues, femije e qytetare te Durresit marshuan ne qytet per te treguar besim, shprese e thirrje per ndjeshmeri me …

më tepër »