Thursday , December 8 2022

Qendrat burimore

Qendra Burimore Koplik

img

DONATOR: “Childs Perspective”, Hollandë dhe Bashkia Koplik QELLIMI: Dhënie sherbimesh ditore për femije me aftësi të kufizuara dhe prindër të tyre si dhe informim i komunitetit dhe institucioneve për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara. GRUPI I TARGETUAR: Anëtarët e Shoqatës, Fëmijët me …

më tepër »

Workshop në Qendrën Burimore Koplik

img

Me datën 26.09.2013, ne Qendrën Burimore MEDPAK, Koplik u organizua workshopi me tematikë: “Këndvështrim i përgjithshëm i situatës së personave me aftësi të kufizuara, nevojës për fuqizimin e prindërve dhe organizimin e tyre në shoqata.” Ky takim u organizua në kuadrin e projektit “ Partnerë …

më tepër »

Kamp veror në Qendrën Burimore Koplik

Korrik – Gusht 2013 Në muajit Korrik dhe Gusht, 2013, me fëmijët e “Qendrës Burimore MEDPAK”, Koplik u organizua një kamp veror. Aktiviteti u zhvillua me mbështetjen e “Child’s Perspective”, Hollandë Ditët në pikën turistike të Razmës Dita e parë dhe e tretë e kampit …

më tepër »