Thursday , December 8 2022

Qendrat burimore

Kampi Veror, Korçë. 2016

Në qytetin e Korçës po zhvillohet kampi veror “Hap pas Hapi”. Kampi organizohet nga MEDPAK dhe World Vision dhe do të shtrihet nga data 18-22 Korrik 2016. Është zgjedhur një ambient që ndodhet në periferi të qytetit, me gjelbërim, ajër të pastër dhe larg zhurmave. …

më tepër »

Marshim sensibilizues: “Autizmi nuk është zgjedhje”

ë Koplik në Qendrën Burimore MEDPAK, projekt në partneritet me Bashkinë Koplik dhe shoqatën “Childs Perspective” Holandë, punohet edhe me fëmijët me autizëm. Në kuadrin e muajit prill, muaj për të promovuar të Drejtat e fëmijëve me Autizëm, ditën e premte në datën 10/04/2015 në …

më tepër »

Festimi i Vitit të Ri në Qendrën Burimore Koplik

Qendra Burimore MEDPAK, në Koplik, një projekt i përbashkët i shoqatës MEDPAK me Bashkinë Koplik dhe mbështetur nga Shoqata “Child’s Perspective” Hollande, këtë fundviti pati shumë miq. Stafi i Qendrës punon shumë për ta bërë çështjen e aftësisë së kufizuar, çështje të zhvillimit të të …

më tepër »