Tuesday , August 11 2020

Projektet

Kampi Veror, Korçë. 2016

Në qytetin e Korçës po zhvillohet kampi veror “Hap pas Hapi”. Kampi organizohet nga MEDPAK dhe World Vision dhe do të shtrihet nga data 18-22 Korrik 2016. Është zgjedhur një ambient që ndodhet në periferi të qytetit, me gjelbërim, ajër të pastër dhe larg zhurmave. …

më tepër »

Projekt i ri “MEDPAK” me “Save the Children”

Projekti “Edukimi Gjithëpërfshirës për Fëmijët me Nevoja të Veçanta Arsimore në Shqipëri” synon krijimin e akseseve dhe arsimimin në shkolla gjithëpërfshirëse të fëmijëve me aftësi të kufizuar dhe vështirësi në të nxënë në shtatë rajone të Shqipërisë: Gjirokastër, Korçë, Elbasan, Durrës, Burrel, Peshkopi dhe Vlorë. …

më tepër »