Sunday , November 17 2019

Lajme

Dita Botërore për Fëmijët

20 Nëntor 2017 Në ditën e Fëmijëve në Qëndrën Kulturore të Peqinit një grup artistik me pjesmarrës fëmijë me aftësi të kufizuar kenaqën bashkëmoshatarët, prindërit dhe komunitetin artdashës të Peqinit me këngë, recitime, valle popullore, vallzim, muzikë, humor. Një kënd pikture me shumë vizatime/piktura nga …

më tepër »

Pasdite argëtuese me Cirkun e Tiranës “Arena Magjike”

Falenderim! Falenderojmë organizatorët e shfaqjes së cirkut, Agjensinë e Spektakleve “Jehona e Shkodrës” dhe Shoqatën Kulturore Artistike “Ferdinand Deda” për kënaqësinë që na dhanë duke na pranuar dhe lehtësuar me bileta falas , hyrjen në shfaqjen e Cirkut të Tiranës Ditën e premte, më 27 …

më tepër »

“Të mësuarit të Ligjit, nuk ushqen korrupsionin”

Projekti mbështetet nga fondi i nën-grantimit “Anti-korrupsioni dhe zhvillimi i kapaciteteve” në kuadër të projektit CIVILISC, zbatuar nga IDM, financuar nga BE Zbatuar në Bashkitë Belsh dhe Prrenjas Në kuadër të projektit CIVILISC (Civil Society Instruments against Corruption) mbi mekanizmat anti-korrupsion, financuar nga Bashkimi Evropian …

më tepër »

LETËR E HAPUR

Drejtuar: Znj. Lindita Nikolla Ministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë  Subjekti: Reagim publik mbi rastin e dhunës të ndodhur në shkollën “Luigj Gurakuqi” Koalicioni për Arsimin në Shqipëri (ACE) dhe organizatat partnere që punojnë për mbrojtjen e të drejtatve të fëmijëve, duan të sjellin në …

më tepër »