Thursday , November 26 2020

Lajme

Kërkojmë Ekspert

Termat e references [ Përfunduar ] Ekspert, Monitorues i Planeve Sociale të Bashkive në Qarkun e Elbasanit Titulli i Shërbimit Monitorues i  planeve sociale të bashkive dhe vendimeve të këshillave bashkiakë lidhur me aftësinë e kufizuar Vendi Bashkitë e qarkut të Elbasanit (Elbasan, Librazhd, Prrenjas, …

më tepër »

Projekti në kuadër të “ReLOaD”

Në kuadrin e programit “Programi Rajonal për Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD)“, inicuar nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (PNUD), me fonde të Bashkimit Europian (BE),  shoqata MEDPAK po zbaton projektin me temë: “Më lejo dhe mundëso përfshirjen time” Projekti ka për …

më tepër »

Kërkohet konsulencë

Lezhë, Korçë, Dibër, Berat World Vision Shqipëri, ADRF dhe MEDPAK në kuadër të projektit “Forcimi i kapacitetet të Organizatave të Shoqërisë Civile për zbatimin e të Drejtave të Personave me Aftësi të Kufizuar në Shqipëri’, financuar nga BE, kërkon të kontraktojë ekspertë për hartimin e …

më tepër »