Thursday , November 26 2020

Lajme

“Unë Votoj dhe kam të drejtë të dëgjohem”

Shoqata MEDPAK në kuadrin e projektit “Unë Votoj dhe kam të drejtë të dëgjohem”, sot në bashkinë Peqin zhvilloi trajnimin e Personave me Aftësi të Kufizuara dhe familjarëve të tyre se si personat me Aftësi të Kufizuar do të votojnë në zgjedhjet lokale në qershor …

më tepër »

“Aftesia e Kufizuar” dhe problematikat e saj në Elbasan

Nga FATMIR POPJA marrë nga InfoElbasani -Të kuptuarit e Aftësisë së Kufizuar – Shëndeti është një aspekt shumë i rëndësishëm i jetës njerëzore, madje në mënyrë disi filozofike shpeshherë njerëzit i referohen konceptit të shëndetit si një qëllim në vetvete të “ekzistencës”. Por fatkeqësisht jo …

më tepër »

Trainim me mjekët, Elbasan

Shoqata MEDPAK në partneritet me Save the Children dhe bashkinë Elbasan në kuadrin e zbatimit të projektit “Drejt një arsimi gjithëpërfshirës për të gjithë fëmijët në moshë parashkollore në Shqipëri”, i financuar nga Agjencia Italiane e Bashkëpunimit për Zhvillim, ka në fokus përgatitjen e mjekëve …

më tepër »

MEDPAK kërkon trajnerë

(Mbyllur) Në kuadrin e programit “Programi Rajonal për Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor / ReLOaD” i cili financohet nga Bashkimi Europian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim shoqata MEDPAK është një ndër organizaatat fituese e cila po zbaton projektin “Më lejo …

më tepër »