Friday , July 19 2019

Lajme

“Aftesia e Kufizuar” dhe problematikat e saj në Elbasan

Nga FATMIR POPJA marrë nga InfoElbasani -Të kuptuarit e Aftësisë së Kufizuar – Shëndeti është një aspekt shumë i rëndësishëm i jetës njerëzore, madje në mënyrë disi filozofike shpeshherë njerëzit i referohen konceptit të shëndetit si një qëllim në vetvete të “ekzistencës”. Por fatkeqësisht jo …

më tepër »

Trainim me mjekët, Elbasan

Shoqata MEDPAK në partneritet me Save the Children dhe bashkinë Elbasan në kuadrin e zbatimit të projektit “Drejt një arsimi gjithëpërfshirës për të gjithë fëmijët në moshë parashkollore në Shqipëri”, i financuar nga Agjencia Italiane e Bashkëpunimit për Zhvillim, ka në fokus përgatitjen e mjekëve …

më tepër »

MEDPAK kërkon trajnerë

(Mbyllur) Në kuadrin e programit “Programi Rajonal për Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor / ReLOaD” i cili financohet nga Bashkimi Europian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim shoqata MEDPAK është një ndër organizaatat fituese e cila po zbaton projektin “Më lejo …

më tepër »

3 Dhjetor, Dita Botërore për PAK

Në kuadrin e 3 Dhjetor, Ditës Boterore për Personat me Aftësi të Kufizuara në Bashkinë Librazhd ku prej 16 vitesh Bashkia Librazhd në partneritet me MEDPAK jep shërbime për personat me aftësi të kufizuar, me mbështetje të World Vizion, shoqata MEDPAK organizoi një tavolinë pune …

më tepër »