Thursday , November 26 2020

Lajme

Projekti i Autizmit

img

{AF} Projekti: “Përdorimi i instrumentave psikometrike për diagnostikimin më të saktë e të hershëm të autizmit” Projekt në Qytetin e Tiranës Grant i Fondacionit “SOROS” në Shqipëri Qëllimi i projektit:. Aplikimi në praktikën klinike i instrumentave specifike për diagnostikimin e saktë të Autizmit. Do të …

më tepër »

Botime te reja

{AF} MANUAL: “Në ndihmë të ekipeve shumëdisiplinore, për vlerësimin e fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe vështirësi në të nxënë” Nga: Marina Ndrio dhe Zela Koka Ky manual është përgatitur në kuadër të projektit “Arsimi gjithpërfshirës, kërkesë e Mijëvjeçarit të Ri”, Janar-Qershor 2012. Publikimi i …

më tepër »

Në Bashkinë Peqin

img

{AF} Hapet Qendra Komunitare për Personat me Aftësi të Kufizuara ne Bashkinë Peqin Sot ne Diten Nderkombetare te Aftesise Ndryshe, u inagurua qendra e re ne sherbim te komunitetit per Peqinin dhe zonat perreth. shume emcionuese fjalet e zemres te prinderve te femijeve perfitues. Ajo …

më tepër »

Deklaratë e FSHDPAK

img

{AF} Fondacioni Shqiptar për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara Përshëndet ratifikimin nga Parlamenti Shqiptar të  Konventës së OKB për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara Tiranë, 16 Nëntor 2012 Më datë 15 Nëntor 2012,  Parlamenti Shqiptar ratifikoi Konventën e OKB …

më tepër »