Friday , May 29 2020

Lajme

Seminar: QKPAK Peqin

Në datën 17.05.2013, në QKPAK Peqin, u zhvillua seminari psiko-edukativ me temë: “Çrregullimi i Spektrit te Autizmit”. Seminari u fokusua në disa çështje si transmetimi i njohurive rreth Autizmit, dhënie udhëzimesh dhe këshilla për prindërit e fëmijeve me këtë çrregullim, etj. Në përfundim, nga pjesëmarrsit, …

më tepër »

Java Globale për Arsimin

img

21-27 Prill 2013, Java Globale për Arsimin “ÇDO FËMIJË KA NEVOJË PËR NJË MËSUES” Edhe fëmijët me aftësi të kufizuara kanë nevojë për mësues të kualifikuar! Mësuesi i kualifikuar e arsimon çdo fëmijë, duke u bazuar tek aftësitë që ka secili prej tyre.

më tepër »

Muaji i Autizmit

IMG

Muaji i ndërgjegjësimit për Autizmin (SPOT  NDERGJEGJESUES) “UNË KAM AUTIZËM! UNË  I SHOH GJËRAT NDRYSHE, NDIEJ NDRYSHE, DËGJOJ DHE SHPREHEM NË MËNYRA TË NDRYSHME… KJO ËSHTË ARSYEJA PSE NUK KA ASGJË QË NUK SHKON TEK UNË!  UNË JAM ASHTU SI MË BËN VËSHTRIMI I TË …

më tepër »

Projekti i Autizmit

img

{AF} Projekti: “Përdorimi i instrumentave psikometrike për diagnostikimin më të saktë e të hershëm të autizmit” Projekt në Qytetin e Tiranës Grant i Fondacionit “SOROS” në Shqipëri Qëllimi i projektit:. Aplikimi në praktikën klinike i instrumentave specifike për diagnostikimin e saktë të Autizmit. Do të …

më tepër »