Sunday , November 17 2019

Lajme

3 dhjetor 2014. “Dita Ndërkombëtare e Aftësisë së Kufizuar”

Në shkollën “Fadil Gurmani”, Elbasan, qeveria e nxënësve në bashkëpunim me MEDPAK, zhvilloi një aktivitet sensibilizues për ditën ndërkombëtare të aftësisë së kufizuar brenda dhe jashtë shkollës. Ata përgatiten mesazhe të thjeshta drejtuar 4 grupeve, prindërve, bashkëmoshatarëve, mësuesve të shkollës dhe komunitetit bazuar në kuptimin …

më tepër »