Monday , August 26 2019

Lajme

Vijmë së bashku: kamp veror

Motoja “Vijmë së Bashku” mblodhi në një kamp veror, nxënës të shkollave 9 vjeçare, fëmijë nga komuniteti egjiptian dhe fëmijë me aftësi të kufizuar. Qëllimi i këtij kampi është të promovojë nëpërmjet lojës dhe argëtimit gjithëpërfshirjen sociale, duke pranuar diversitetin dhe duke i ofruar të …

më tepër »

Unë jam një prej jush

“I am one of you” Author: Klevisa Breshani (Communications officer, World Vision Albania and Kosovo) Together with his twin brother Pëllumb was born healthy. The boys brought great joy to their family. Because she lacked enough breast milk to sustain both boys, Anife, 47, was …

më tepër »