Saturday , July 21 2018
Më të rejat :

Lajme

FORUM I HAPUR, ELBASAN

“Kujdesi dhe Zhvillimi Gjatë Fëmijërisë së Hershme – Thesar për Gjithë Jetën” Ditën e mërkurë, më 6 Qershor 2018, ora 11.00, tek Qendra Kulturore e Fëmijëve Rruga” Ismail Zyma” në ELBASAN (ish Qendra Riemar ose ish kinema vullnetari, Pranë korpusit kryesor të Universitetit “Aleksandër Xhuvani”) …

më tepër »

FORUM I HAPUR, Korçë

Ditën e enjte, më 31 Maj 2018, ora 11.00, tek Amfiteatri i Fakultetit të Edukimit në Universitetin Fan S. Noli, Korçë, ORGANIZOHET FORUM I HAPUR “Kujdesi dhe Zhvillimi Gjatë Fëmijërisë së Hershme – Thesar për Gjithë Jetën” Ftohen të marrin pjesë: Prindër, studentë, edukatorë, mësuesit …

më tepër »

Kërkohet konsulencë

Lezhë, Korçë, Dibër, Berat World Vision Shqipëri, ADRF dhe MEDPAK në kuadër të projektit “Forcimi i kapacitetet të Organizatave të Shoqërisë Civile për zbatimin e të Drejtave të Personave me Aftësi të Kufizuar në Shqipëri’, financuar nga BE, kërkon të kontraktojë ekspertë për hartimin e …

më tepër »

2 Prill 2018: Dita Botërore për Autizimin

“Unë jam Autizmi! Unë jam një fëmijë i diagnostikuar me autizëm. Shumë prej jush shkruan për mua sot, por a e dini çfarë jam unë?! Aurizmi është çrregullim i zhvillimit i cili shfaqet në fëmijërinë e hershme. Teorikisht kështu mendojnë për mua, por unë nuk …

më tepër »